Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

DABA, distribuïdor exclusiu de Nespresso, visita les instal·lacions de Femarec

DABA, distribuïdor exclusiu de Nespresso, visita les instal·lacions de Femarec

Els representants de DABA, distribuïdor oficial de Nespresso a Espanya i Andorra, van visitar ahir les instal·lacions de Femarec i van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà com treballem per la inserció social i laboral de persones vulnerables i la cura del medi ambient.

Des del 1994 al nostre Centre Especial de Treball (CET) recuperem i reparem més de 3.000 cafeteres professionals Nespresso anualment. Ens arriben d’arreu d’Espanya i la nostra tasca consisteix a desmuntar-les, netejar-les, verificar i comprovar el bon funcionament de les màquines i reparar-les en cas que sigui necessari. Les avaries més freqüents són les fuites d’aigua, els curtcircuits i les ruptures de les carcasses.

Habitualment les empreses de reparacions fan un control de qualitat al final del procés, però per garantir que les cafeteres funcionen perfectament a Femarec duem a terme diversos controls de qualitat durant tot el procés.

La reparació d’aquestes màquines té un doble propòsit: allargar la vida útil de les cafeteres i crear oportunitats laborals de qualitat per a persones amb discapacitat i/o trastorn mental. De fet, som l’únic Centre Especial de Treball (CET) al món que s’encarrega de la reparació de cafeteres Nespresso.

 

Les treballadores del CET compten amb el suport de l’Equip d’Intervenció Social per poder desenvolupar el seu projecte laboral. L’accés a un treball digne és un element imprescindible perquè les persones amb especials dificultats puguin tenir una vida plena i participin en la societat en igualtat d’oportunitats.

Durant la visita, els representants de DABA també van poder conèixer altres serveis que oferim a Femarec com la reparació dels dispensadors de cervesa d’Estrella Damm, el Servei de Gestió de Residus i Recollida Selectiva i els projectes d’inserció i formació de persones en risc d’exclusió social, entre altres.

Esperem poder continuar col·laborant i treballant estretament amb DABA durant molts més anys per fomentar la inclusió social i laboral de les persones i per la cura del medi ambient.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat