Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Nova instal·lació de plaques fotovoltaiques

Nova instal·lació de plaques fotovoltaiques

Des dels nostres inicis vam creure que calia treballar per una convivència sostenible entre el desenvolupament econòmic, la preservació del medi ambient i la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat i especials dificultats, a través d’activitats productives alineades amb les 4R de l’ecologia: reduir, reutilitzar, reciclar i recuperar.

N’és un bon exemple l’Espai Femarec, situat al barri del Bon Pastor de Barcelona, amb la creació d’un recinte sostenible a nivell ambiental i energètic amb una clara aposta per l’energia fotovoltaica que ens permet generar electricitat sense alliberar substàncies nocives i sense consumir aigua, a més de reduir el nostre impacte ambiental i produir sense cap afecció negativa a l’entorn. Minimitzant l’emissió CO₂ i la pol·lució tèrmica que afavoreixen l’efecte d’hivernacle i disminuïm l’ús de fonts d’energies no renovables, reduint de forma significativa la nostra petjada de carboni i contribuint a la mitigació del canvi climàtic.

Més de 15.000 m² d’instal·lacions amb una planta de generació d’energia solar que ens proporcionen més de 55.000 kWh d’energia l’any i que ens permet estalviar l’emissió de més de 13 TM de CO₂. I que des de la setmana passada, continuant amb el nostre compromís per minimitzar el nostre impacte ambiental i acostar-nos al màxim possible al coeficient de 0 emissions, vam instal·lar noves plaques fotovoltaiques d’autoconsum, afegint-se a les ja existents, amb una capacitat de més de 57.000 kWh d’energia l’any, aportant el 17,2% del consum i estalviant l’emissió a l’atmosfera de més 14 TM de CO₂. El més rellevant, que passem a doblar la nostra capacitat de generació d’energia.

El nostre projecte no només vol sumar-se a la transició cap a una ciutat més sostenible i respectuosa, sinó que també volem ser part del canvi en el foment de l’economia circular a través de les nostres activitats.

 

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat