Pot Teatre

Benvolgut / benvolguda!

Estrenem nova producció!!

Properes representacions

Els tres porquets i el llop especulador

28 de novembre, de 12:00 a 13:00 h
Festival Inclús
(Auditori CaixaForum, Barcelona)

Es tracta de quatre propostes molt diferents i adreçades a un públic ampli i heterogeni que va des de l’infantil i familiar a l’adult. Totes elles però tenen un comú denominador, es tracta d’adaptacions musicals originals de clàssics i totes tenen un contingut de denúncia social, sigui quin sigui el públic al qual s’adrecen. 

Si voleu saber més detalls concrets de cada espectacle podeu consultar el dossier conjunt de les tres produccions clicant damunt la imatge:

dossier teatre

Crítiques i Opinions:

Altres opinions expressades dels altres espectacles:

Un any de treball i esforç d’un grup de persones amb discapacitat intel·lectual; tot veient el magnífic resultat obtingut, es mereix tot el nostre reconeixement i la màxima valoració.

Hem assistit a un espectacle únic, on hem gaudit i rigut amb els actors i actrius que fan una feina d’interpretació i coreogràfica molt destacable.

Imma Barba i Miquel Gascón, Voltar i voltar per les arts escèniques

Va ser un plaer assistir a la representació.  Els actors tenen una puresa, que dóna una comicitat molt especial i que pels nens pot anar a favor. Espero que sigui un èxit.  

Cesc Gelabert  Ballarí

 

A nivell tècnic és espectacular. El format musical li dóna agilitat i les cançons estan molt ben interpretades.

Joan Lorenzo i Carcasó  Cap d’Àrea d’Espectacles de la Fundació Xarxa

Crec que la proposta és molt interessant com a projecte d’aposta inclusiva.  La meva opinió és que un espectacle és realment inclusiu quan el públic s’oblida que els actors tenen alguna discapacitat, i en el vostre espectacle això passa en molts moments. 

Pep Farrés Direcció Artística de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil

 

L’espectacle és increïble! Està molt ben treballat, han fet molt bona feina.

German Gomez Teatre Infantil de L’Hospitalet

Teatre inclusiu

POT Teatre és una companyia formada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever, amb més de 20 anys de trajectòria. Va néixer com una eina terapèutica de Teatre Social i avui dia ja podem parlar de formació professional. 

Tot i existir altres iniciatives similars, el projecte de Femarec ha fet un pas més enllà i ha fet del teatre la professió d’aquest col·lectiu, assolint una gran fita per a la plena inclusió al món cultural. El projecte ha passat de ser una eina terapèutica a convertir-se en un producte cultural més dels que s’ofereixen en el circuit teatral professional de Barcelona

Per tant, aquest projecte no només fa pedagogia als actors, protagonistes del projecte, sinó que, alhora, també la fa per a la societat en general en quant constitueix una valuosa eina de difusió d’un missatge de solidaritat, tolerància i respecte a la diversitat.

És per aquesta raó que, a banda dels valors en particular que pot promoure el contingut de cada obra que s’estrena, sempre tindrà un valor afegit i, per tant, un doble nivell de conscienciació del públic i la societat

“Ocasions úniques per veure espectacles de teatre inclusiu, poc habitual a les cartelleres, i que són i haurien de ser-ho mes, una crida a la solidaritat, a la tolerància i al respecte a la diversitat.”  Imma Barba i Miquel Gascón,

Informació i contractacions

CRISTINA FERRER   |   651 905 438    |    cfaymami@femarec.cat

Accessibilitat