Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Els responsables de DABA i Nespresso a Espanya visiten l’Espai Femarec

Els responsables de DABA i Nespresso a Espanya visiten l’Espai Femarec

A través d’una extensa visita per les nostres instal·lacions, els reponsables de Daba i Nespresso Espanya, han tingut ocasió de conèixer de primera mà tota la tasca d’inserció que duem a terme i tots els projectes que tenim actualment en funcionament. De la mateixa manera, han estat testimonis tant de les capacitats com de les dificultats que afronten les persones que atenem al nostre centre.

 

IMG 0029 scaled

 

DABA-Nespresso és una empresa que aposta decididament per l’economia circular i solidària, prova d’això en són els diversos projectes que duu a terme en aquest sentit, com el d’Arròs Solidari, una iniciativa que ajunta el foment d’una agricultura de qualitat i de proximitat, la dels arrossers del Delta de l’Ebre, amb la solidaritat a través del Banc d’Aliments.

 

IMG 0025 scaled

 

En el nostre cas, la nostra fructífera col·laboració es remunta a l’any 2007 i ha permès l’obertura de noves línies productives per al nostre Centre Especial de Treball que han fet possible la creació de nombrosos llocs de treball de qualitat. Femarec som un dels pocs tallers oficials homologat per Nespresso per a la reparació de les seves cafeteres i l’únic integrat per persones amb discapacitat i especials dificultats. Aquesta secció dona feina actualment a 12 persones i repara una mitjana de més 4.000 cafeteres a l’any. DABA -Nespresso valora molt positivament la qualitat de la feina que realitzen els nostres treballadors i treballadores i destaca el baixíssim nombre d’incidències que detecten en els productes i dispositius que els reparem. És per aquest motiu que estan molt interessats en aprofundir els llaços de col·laboració obrint-lo a altres àmbits de producció i a altres serveis.

Desitgem que aquesta relació és perllongui per molts anys més
i agraïm molt sincerament la confiança que Daba – Nespresso diposita cada dia en els nostres serveis.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat