Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Vine a veure Els tres porquets i el llop especulador de Pot Teatre a Barcelona!

Vine a veure Els tres porquets i el llop especulador de Pot Teatre a Barcelona!

La companyia Pot Teatre representarà el proper diumenge el seu darrer espectacle: Els tres porquets i el llop especulador, una versió renovada i musical del clàssic conte.

L’actuació s’emmarca en la programació en motiu del Dia Internacional de les Persones  amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Quan i on?

Un espectacle familiar i accessible

Es tracta d’un espectacle familiar i accessible, pensat per a famílies amb infants a partir dels 3 anys. Per tal que tothom pugui gaudir-ne, la representació comptarà amb diversos serveis d’accessibilitat:

  • Visita anticipada i tàctil, a les 11:30 h per a tots els infants
  • Interpretació de llengua de signes
  • Subtitulació en pantalla
  • Audiodescripció en directe

Sinopsi de l’espectacle

Hi havia una vegada un porquet arquitecte, una porqueta hipster i un porquet ecologista que, farts de ser perseguits pel ferotge llop Wolfy, van decidir marxar ben lluny i fer realitat el seu somni: viure tranquil·lament en unes cases fetes a la mida de les seves aficions i manera de ser. Un bon dia, però, va aparèixer a la contrada la Teff, una aristocràtica i un pèl excèntrica guineu anglesa que es va enamorar d’aquelles meravelloses cases. Tant se’n va encapritxar que va prendre la ferma decisió d’adquirir les. El vell Wolfy, que en el passat havia estat un especulador que havia fet negocis ruïnosos comprant i venent cases, va veure en la guineu l’oportunitat de fer-se ric d’una vegada. Creieu que en Wolfy aconseguirà fer fora els tres porquets i fer-se ric? O potser el destí el sorprendrà capgirant del tot els seus malèvols projectes?

Aconsegueix la teva entrada gratuïta!

Per reservar la teva entrada només cal: trucar al 93 291 64 62 en horari de dilluns a divendres i de 16 a 20 h.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat