Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec organitza una xerrada informativa sobre les prestacions econòmiques vinculades a la discapacitat

Femarec organitza una xerrada informativa sobre les prestacions econòmiques vinculades a la discapacitat

Una de les funcions del servei de Suport a les Famílies de Femarec és la d’assessorar-les i mantenir-les informades sobre temes importants que afecten el dia a dia de les persones amb discapacitat. En aquest sentit treballa el Programa: Formació per a les Famílies 2021, subvencionat per l’associació Dincat i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. En aquest espai, s’organitzen xerrades i sessions de formació periòdiques, on persones expertes informen i faciliten eines als familiars per tal d’aprendre entre altres coses, a gestionar i utilitzar els recursos socials que l’administració posa al seu abast però que moltes vegades no són prou coneguts.

En aquesta ocasió la temàtica de la sessió no podia ser més interessant: Les prestacions econòmiques vinculades a la discapacitat. i ha estat dirigida per la Tècnica en Gestió de Prestacions, Elsa Salgado, Treballadora Social i llicenciada en ciències polítiques i sociologia. En ella s’han tractat diversos temes com:

  • Les prestacions habilitades per a persones amb discapacitat,
  • Perquè serveix i com s’obté el Grau de Discapacitat
  • Organismes que les tramiten
  • En quines situacions es poden sol·licitar aquestes ajudes

IMG 0864

Un dels aspectes característics de Femarec és el de treballar de forma global sobre les persones que atenem, fixant-nos en múltiples facetes que intervenen en el seu camí envers la plena capacitació i integració social. És per això que també prestem especial atenció i suport al seu entorn personal, per tal que les famílies també se sentin acompanyades i assessorades en tot moment dins d’aquest procés.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat