Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Aquest Sant Jordi 2023… la rosa, el drac i el llibre de Femarec

Com cada any per aquestes dates, Femarec us ofereix diferents propostes pensades per regalar per a la diada de Sant Jordi. Un bon moment per fer equip i agrair la feina ben feta amb un producte social, sostenible i ben pràctic! Podeu triar entre diferents propostes: la rosa vermella o blanca feta a mà i elaborada amb productes útils i de qualitat; els punts de llibre il·lustrats pels nostres companys i companyes usuàries de Prelaboral i plantable, ja que el paper està fabricat amb cotó 100% reciclat i llavors de camamilla; o els dracs i tasses elaborades per les persones usuàries i treballadores del Centre Especial de Treball amb motius de la diada de sant Jordi.

Totes aquestes propostes estan pensades i dissenyades per a un consum conscient sumant-nos a la tendència de transformació cap a un estil de vida de residu zero amb el compromís d’anar reduint el nostre impacte ambiental en els hàbits diaris amb l’eliminació de productes d’un sol ús com serien els embolcalls, els gots de plàstic o les tovalloletes de paper. A més a més, contribuir a la promoció d’un envelliment saludable i a allargar la vida laboral a més de 140 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn sever del nostre Centre Especial de Treball i Servei Prelaboral.

Sigueu motor de canvi i destaqueu el valor solidari de la vostra marca o empresa, en aquesta data tan especial, com és la diada de Sant Jordi, amb l’elecció de productes corporatius sostenibles que mostrin el vostre compromís amb el benestar social i el medi ambient i col·laboreu activament en la seva millora! Ara que valorem més que mai allò proper, senzill i natural, sabem com n’arriben a ser d’importants les persones que estimem. I hem après que començar a actuar per un món millor val molt la pena! Per Sant Jordi… la rosa, el drac i el llibre de Femarec!

icona truca

Informació i comandes al 93 415 94 17 o a relacionsexternes@femarec.cat

Descobreix aquí tot el que hem preparat
icona dit clic 2

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat