Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Pot Teatre torna amb un nou espectacle!

Pot Teatre torna amb un nou espectacle!

La companyia trepitja de nou els escenaris amb una versió ben original del clàssic dels tres porquets

El 2020 ha estat un any difícil per a tothom, i la cultura és un dels àmbits que més se n’ha ressentit. Malgrat tot, les actrius i els actors de la companyia Pot Teatre no s’han aturat durant la pandèmia i han seguit amb els assajos, primer virtuals i després presencials seguint totes les mesures de seguretat, del seu nou espectacle: Els tres porquets i el llop especulador. Ara, per fi, l’estrenaran el proper dimarts 22 de desembre a l’Auditori de Sant Martí de Barcelona a les 17:30h, en el marc del Festival Inclús.

L’entrada és gratuïta però caldrà reservar-la prèviament ja que l’aforament és limitat, per tal de garantir les mesures de seguretat de la Covid-19.

Els tres porquets i el llop especulador, la sinopsi

Hi havia una vegada un porquet arquitecte, una porqueta hipster i un porquet ecologista que, farts de ser perseguits pel ferotge llop Wolfy, van decidir marxar ben lluny i fer realitat el seu somni: viure tranquil·lament en unes cases fetes a la mida de les seves aficions i manera de ser.

Un bon dia, però, va aparèixer a la contrada la Teff, una aristocràtica i un pèl excèntrica guineu anglesa que es va enamorar d’aquelles meravelloses cases. Tant se’n va encapritxar que va prendre la ferma decisió d’adquirir-les.

El vell Wolfy, que en el passat havia estat un especulador que havia fet negocis ruïnosos comprant i venent cases, va veure en la guineu l’oportunitat de fer-se ric d’una vegada.

Creieu que en Wolfy aconseguirà fer fora els tres porquets i fer-se ric?

O potser el destí el sorprendrà capgirant del tot els seus malèvols projectes?

teatre porquets2b 1

Aconsegueix les teves entrades

Per poder accedir al recinte, caldrà que prèviament us inscriviu en aquest enllaç, a la part inferior de la pàgina. Aquí hi trobareu tota la informació necessària per aconseguir les entrades i en relació amb les mesures de seguretat de la Covid-19.

Pot Teatre, una companyia inclusiva

Pot Teatre és una companyia professional formada íntegrament per persones amb discapacitat amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació. El seu nou espectacle ve precedit de diferents èxits: Els músics de Bremen in Concert; Aquí no paga ni Déu, el musical; i Tot Esperant Godot, el musical.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat