Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Els tres porquets i el llop especulador a l’Auditori de Sant Martí

Els tres porquets i el llop especulador a l’Auditori de Sant Martí

Pot Teatre i la seva nova obra en el marc del Festival Inclús

L’any 2020 no ha estat fàcil i la covid-19 ha dificultat que el dia a dia de molts sectors s’hagi pogut desenvolupar amb normalitat. Tot i les dificultats, a finals del mes de desembre, la companyia Pot Teatre va poder representar per primera vegada el seu nou espectacle: Els tres porquets i el llop especulador.

En el marc del Festival Inclús -Festival Internacional de Cine i Discapacitat de Barcelona-, l’Auditori de Sant Martí va acollir aquesta cita acomplint amb totes les mesures de seguretat i higiene en matèria de salut.

L’acte va ser tot un èxit, aplegant el màxim de l’aforament permès. Les actrius i els actors, després de dos assajos generals, van poder representar per primer cop l’espectacle davant del públic.

Els tres porquets i el llop especulador, la sinopsi

Hi havia una vegada un porquet arquitecte, una porqueta hipster i un porquet ecologista que, farts de ser perseguits pel ferotge llop Wolfy, van decidir marxar ben lluny i fer realitat el seu somni: viure tranquil·lament en unes cases fetes a la mida de les seves aficions i manera de ser.

Un bon dia, però, va aparèixer a la contrada la Teff, una aristocràtica i un pèl excèntrica guineu anglesa que es va enamorar d’aquelles meravelloses cases. Tant se’n va encapritxar que va prendre la ferma decisió d’adquirir-les.

El vell Wolfy, que en el passat havia estat un especulador que havia fet negocis ruïnosos comprant i venent cases, va veure en la guineu l’oportunitat de fer-se ric d’una vegada.

Creieu que en Wolfy aconseguirà fer fora els tres porquets i fer-se ric?

O potser el destí el sorprendrà capgirant del tot els seus malèvols projectes?

Pot Teatre, una companyia inclusiva

Pot Teatre és una companyia professional formada íntegrament per persones amb discapacitat amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació. El seu nou espectacle ve precedit de diferents èxits: Els músics de Bremen in ConcertAquí no paga ni Déu, el musical; i Tot Esperant Godot, el musical.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat