Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Pot Teatre porta el seu últim espectacle al Teatre Municipal de Barberà del Vallès

Pot Teatre porta el seu últim espectacle al Teatre Municipal de Barberà del Vallès

La companyia Pot Teatre de Femarec actuarà al Teatre Municipal de Barberà del Vallès aquest pròxim dissabte 13 de gener. En aquesta ocasió hi anirà amb el seu últim espectacle Entremesos o l’escarni de la Moral dirigida per l’Albert Gràcia i amb música del Keco Pujol. Es tracta d’una obra musical amb textos del novel·lista, poeta i dramaturg Miguel de Cervantes on hi reconeixerem alguns dels conflictes socials de més rabiosa actualitat. Temes tan actuals com la llibertat, la corrupció i la igualtat cobren aquí nova vida amb una ironia que captiva des del primer moment. Una reinterpretació en format musical d’uns textos clàssics que continuen tenint una vigència extraordinària.

Els actors ens faran viatjar per l’Espanya dels segles XVI i XVII, on hi trobarem un retrat excels i tragicòmic de la societat del moment. L’acció d’aquesta adaptació la duen a terme en Fonoller, en Rabellet i la Farfulla, els tres components d’una rònega companyia de teatre ambulant de l’època que, navegant per diferents personatges i situacions extretes de fragments dels Entremesos i el Quixot, ens parlaran d’honradesa, d’amor, de política… a partir de l’escena còmica i el vodevil.

Les entrades anticipades es poden adquirir a la pàgina web del Teatre Municipal de Barberà del Vallès.

Pot Teatre, més de 20 anys de trajectòria

La companyia Pot Teatre està formada íntegrament per a persones amb discapacitat amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació. És un projecte teatral que compta amb 20 anys de trajectòria i va començar a experimentar amb el teatre com a eina terapèutica, però amb el pas dels anys la companyia s’ha professionalitzat. Els actors amb discapacitat han aconseguit fer del teatre la seva professió, assolint la plena inclusió en el món laboral de les arts escèniques.

Entremesos o l’escarni de la Moral és el cinquè espectacle de Pot Teatre que va estrenar el juny del 2022 al Teatre Apolo de Barcelona. Altres espectacles de la companyia són Els Músics de Bremen in Concert Aquí no paga ni Déu! / Tot esperant Godot, el musical Els tres porquets i el llop especulador. Totes les produccions de la companyia es caracteritzen per tenir un rerefons social.

Gràcies a la col·laboració de:

Teatre

 

 

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat