Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Celebrem el Dia Mundial del Teatre!

Celebrem el Dia Mundial del Teatre!

Demà dissabte 27 de març celebrem el Dia Mundial del Teatre en un context cultural de dificultat, com a conseqüència de les mesures restrictives derivades de la crisi sanitària de la Covid-19.

Tot i les dificultats del moment, la cultura ha demostrat ser segura i un lloc de refugi emocional per a moltes persones. És en aquest context que Pot Teatre no atura la seva activitat i es manté més viu i amb ganes que mai. Les actrius i els actors de la companyia pujaran ben aviat als escenaris de Mollerusa, recuperant una de les actuacions que van quedar anul·lades durant els mesos de confinament de l’any passat.

“Aquí no paga ni Déu, el musical” a Mollerussa

El proper diumenge 18 d’abril a la tarda, Pot Teatre tornarà a representar una de les seves obres més exitoses, juntament amb “Aquí no paga ni Déu, el musical”, al Teatre l’Amistat de Mollerussa.

Aquí no paga ni Déu, el musical” és una comèdia àcida de Dario Fo, que Pot Teatre ha sabut adaptar, per primer cop, en format musical. Aquesta sàtira crítica narra la vida als barris obrers, on la crisi s’estén i la fam augmenta. En un context de crisi econòmica, les valentes veïnes encapçalen una revolta per assaltar els comerços del veïnat al crit d’“Aquí no paga ni Déu!”. Aquest és el tret de sortida d’una peça teatral en què el públic va gaudir i riure de valent.

L’obra està dirigida per Albert Gràcia amb dramatúrgia i adaptació de Marc Angelet i música composada per Keco Pujol.

Pot Teatre, la companyia teatral de Femarec

Amb el pas dels anys, el que va néixer com una eina terapèutica de teatre social, ha esdevingut la companyia Pot Teatre, que ha aconseguit fer del teatre la professió amb la que actors i actrius amb discapacitat i especials dificultats es guanyen la vida, assolint una gran fita per a la seva plena inclusió al món laboral. I aquesta és gran fita del sector: aconseguir que el teatre social esdevingui teatre professional, evitar que el teatre inclusiu sigui exclusiu en si mateix.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat