Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Pot Teatre actuarà a Tarragona i Cardedéu aquest desembre

Pot Teatre actuarà a Tarragona i Cardedéu aquest desembre

La companyia Pot Teatre de Femarec tornarà a pujar a l’escenari aquest mes de desembre amb l’obra “Els músics de Bremen in concert”, una adaptació en format musical del conte dels germans Grimm ple de valors positius com l’amistat, la solidaritat, la tolerància i el respecte per la diversitat.

La formació teatral actuarà a Tarragona el pròxim 1 de desembre al teatre del Centre Cívic de Sant Pere i Santa Pau en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’Ajuntament de Tarragona ha programat diversos actes a la ciutat amb el lema “Orgull de ser com som” i precisament divendres 1 de desembre, se celebra l’acte institucional on es llegirà un manifest reivindicatiu i tot seguit, a les 11h actuarà Pot Teatre. La funció és gratuïta, però cal inscripció prèvia a través de correu electrònic: discapacitat@tarragona.cat.

Dos dies després, el dia 3 de desembre els actors també faran parada al Teatre Auditori de Cardedéu amb la mateixa obra. Els quatre animals músics es presentaran al càsting per formar part de la Banda Municipal de Bremen, però no ho tindran gens fàcil! En Mr. X, un furtiu, tractarà d’enxampar-los! En aquest cas les entrades es poden comprar online en aquest enllaç.

Es tracta d’una obra extraordinària, amb cançons originals composades expressament pel Keco Pujol per a l’ocasió i una acurada posada en escena. Una obra que fa un pas més enllà en la interpretació del nostre grup de teatre, alhora que incorpora temes cantats en directe i coreografies de Griselda Astudillo.

L’Albert Gràcia, que dirigeix aquesta obra, és actor i director de teatre amb una extensa experiència professional en el món dels musicals: ha participat, entre d’altres, a La Bella y la Bestia, El Rey León o Fang i setge.

Pot Teatre, més de 20 anys de trajectòria

La companyia Pot Teatre està formada íntegrament per a persones amb discapacitat amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació. És un projecte teatral que compta amb 20 anys de trajectòria i va començar a experimentar amb el teatre com a eina terapèutica, però amb el pas dels anys la companyia s’ha professionalitzat. Els actors amb discapacitat han aconseguit fer del teatre la seva professió, assolint la plena inclusió en el món laboral de les arts escèniques.

Més actuacions previstes al gener

El 13 de gener, la companyia portarà una altra de les seves obres al Teatre Municipal de Barberà del Vallès. Interpretaran “Entremesos o l’escarni de la moral”, una nova peça teatral que van estrenar el passat 19 de juny a Barcelona. Pot Teatre ens presenta en vers i en català l’adaptació d’alguns dels textos més populars de Cervantes on reconeixerem alguns dels conflictes socials de més rabiosa actualitat. Temes tan actuals com la llibertat, la corrupció i la igualtat cobren aquí nova vida amb una ironia que captiva des del primer moment. Una reinterpretació en format musical d’uns textos clàssics que continuen tenint una vigència extraordinària.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat