Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

El Nadal ha arribat a Femarec!

El Nadal ha arribat a Femarec!

Persones usuàries de l’entitat han fet possible la decoració nadalenca d’enguany

L’Espai Femarec s’ha mudat per Nadal amb les decoracions elaborades per persones usuàries del Servei Prelaboral i del Servei de Salut Mental de Femarec.

A més, les garlandes lluminoses han estat preparades per l’alumnat del curs d’Auxiliar de manteniment i muntatges elèctrics, que forma part de l’oferta de formació ocupacional de l’entitat, destinada a persones amb certificat de discapacitat de l’entitat.

Les garlandes decoren i il·luminen diversos espais del centre, tant a l’interior com a l’exterior. Un exemple en són els diversos arbres que ocupen el recinte, així com els arbres elaborats per les persones usuàries dels programes d’atenció a la Salut Mental, construïts a partir d’escales de fusta.

El Servei Prelaboral i el Servei de Salut Mental

El Servei Prelaboral és un servei de (re)habilitació psicosocial per a persones amb diagnòstic de trastorn mental i/o trastorn de la personalitat sever que requereixen un procés de rehabilitació laboral que les prepari per a l’obtenció i manteniment d’una feina.

El Servei de Suport i Rehabilitació en Salut Mental és un servei de rehabilitació comunitària que, des de l’any 2001, atén de manera especialitzada a persones adultes amb un diagnòstic de trastorn mental, amb fins rehabilitadors, inclusius i normalitzadors. Aquest dispositiu està autoritzat en el Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris del Departament de Salut amb el número E08676840.

A diferència dels Centres de Dia i els Serveis de Rehabilitació Comunitària del Servei Català de la Salut, el Servei de Salut Mental de Femarec contempla l’ajustament dels programes personals per aquelles persones usuàries amb trastorn mental que també conserven l’activitat laboral, sense que aquesta darrera sigui objecte de la nostra intervenció.

Que ben aviat tornem a retrobar-nos!

Des Femarec volem desitjar a tothom unes bones festes, que siguin el més felices possibles dins del context actual de la Covid-19. Que, malgrat tot, puguem celebrar que tenim salut i mirar endavant perquè ben aviat puguem retrobar-nos.

 

 

 

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat