Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Lots de Nadal amb Femarec, regala valor social

Lots de Nadal amb Femarec, regala valor social

Ja fa dies que la secció de manipulats del CET de Femarec no s’atura ni un moment. S’acosten dates senyalades i és per això que les persones usuàries encarregades d’elaborar els lots de Nadal treballen per fer possible que totes les empreses clients rebin la seva comanda a temps.

L’any 2020 ha estat marcat per les dificultats derivades de la Covid-19 i aquest Nadal no serà menys. Malgrat tot, a Femarec seguim treballant per fer arribar la nostra il·lusió i els millors productes a totes les cases. Enguany, a més, moltes empreses que no podran celebrar el seu tradicional sopar de Nadal han decidit regalar valor social per fer que les seves treballadores se sentin tan a prop com sempre.

Lots de Nadal de qualitat i a mida

Els lots de Nadal de Femarec van molt més enllà dels clàssics obsequis nadalencs, proporcionant un gran valor afegit. Elaborats per persones treballadores amb discapacitat i especials dificultats del nostre Centre Especial de Treball, n’hi ha de diferents tipus: lots d’olis, lots de xocolates, lots vegans, amb productes de proximitat… Il·lusió, superació, solidaritat i qualitat social és tot allò que trobaràs amb els nostres lots de Nadal que, a més, es preparen a mida del pressupost de cada empresa.

Beneficis per a la teva empresa

Així doncs, amb l’adquisició dels lots de Nadal de la nostra entitat, contribuiràs al projecte social de Femarec i al foment de la inserció sociolaboral de les gairebé 150 persones que treballen al CET. Aquesta tasca proporciona un seguit de beneficis a la teva empresa que pots consultar aquí. A més, aquests obsequis reforçaran la imatge de la vostra empresa en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa.

Pots consultar tots els detalls dels nostres Lots de Nadal a la nostra pàgina web.

 

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat