Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Formació online per a persones en situació d’atur amb Femarec

Formació online per a persones en situació d’atur amb Femarec

Femarec ha posat en marxa en els darrers dies diversos nous cursos en modalitat virtual: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, Atenció sociosanitària a persones dependents en el domicili, Activitats de Gestió Administrativa i Gestió de Recursos Humans. Gairebé 90 alumnes estan actualment cursant aquestes formacions a través de la nova plataforma d’aprenentatge virtual que l’entitat ha posat en marxa durant el període de confinament.

A través d’una metodologia innovadora i on es posen de relleu les competències TIC, especialment necessàries al mercat laboral, l’alumnat adquireix formació en diversos àmbits d’atenció a les persones i serveis productius.

Formació online de qualitat i al teu ritme

Si t’agradaria potenciar les teves competències professionals i incrementar les teves habilitats i oportunitats laborals, a Femarec t’ho posem fàcil amb els cursos més complets. Posem a la teva disposició un servei docent de qualitat on el teu equip rebrà suport, acompanyament i dinamització tutorial en tot moment.

La formació online de Femarec s’adapta al teu ritme, on i quan tu vulguis! Vols saber-ne més? Informa’t trucant al 92 415 94 17 o bé escriu-nos a formacio@femarec.cat.

No deixis passar aquesta oportunitat!

4 Comments

 1. katherin
  22/09/2020 at 20:12

  Buenas tardes!
  me gustaría saber si hay alguna plaza para algún curso en la área de gestión administrativa o a su vez que me tome encuesta si hay alguna baja o como puedo hacer para inscribirme, reciba un cordial saludo.
  muchas gracias.

  1. Mar Novel
   23/09/2020 at 11:15

   ¡Buenos días, Katherin!
   Para conocer información más concreta sobre los cursos que impartimos, puedes consultar nuestra formación online y nuestros cursos de formación para personas trabajadoras o en situación de desempleo.
   El departamento de formación contactará contigo para proporcionarte la información que solicitas y resolver tus dudas.

   ¡Gracias por tu interés!

  2. Ericka
   14/07/2022 at 20:02

   Buenas tardes
   Me podrían información sobre los cursos en modalidad virtual : Atención sociosanitaria a personas dependientes en instituciones sociales, Atención sociosanitaria a personas dependientes en el domicilio, por favor.

   1. Toni
    15/07/2022 at 07:45

    ¡Buenos días, Erika!
    Para conocer información más concreta sobre el curso que solicitas, haz clic aquí También puedes llamar al 93 243 72 72 i ponerte en contacto con el Departamento de formación o si lo prefieres, envia un mail a: formacio@femarec.cat con tu petición.

    ¡Gracias por tu interés!

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat