Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Nou servei de recollida de residus Covid-19 de Femarec

Nou servei de recollida de residus Covid-19 de Femarec

En el context actual de reincorporació als llocs de treball en les empreses, Femarec ofereix un nou servei específic de recollida de residus covid-19 resultants de la prevenció en la transmissió de la Covid-19: mascaretes, guants, mocadors, entre d’altres. Aquest és un servei especialment concebut per a garantir la retirada segura d’aquests elements.

Aquests residus, segons recomanacions del Ministerio de Sanidad i tal com es publica al BOE, s’han de tractar com rebuig, o fracció resta, amb destinació incineració o dipòsit controlat, sempre que no provinguin de l’àmbit sanitari.

Donada la naturalesa dels mateixos, es recomana emmagatzemar-los en contenidors diferenciats de la resta i equipats amb tapa i pedal perquè cap persona mantingui contacte físic amb el contingut.

Contenidors específics per al servei de residus covid-19

Femarec ofereix dos models de contenidors per a l’emmagatzematge d’aquests residus per a les instal·lacions de les empreses:

Contenidors de 120 litres, amb tapa, pedal i dues rodes

El contenidor es canvia per un de net cada vegada que es realitza el servei de recollida. D’aquesta manera, complim amb les recomanacions sanitàries i vosaltres disposeu de contenidors nets després de cada canvi.
Per diferenciar aquests residus d’altres com paper, plàstic o vidre, també podeu disposar d’aquest model de contenidor en altres colors: blau, verd, gris, groc.

Contenidors de 60 litres, amb tapa i pedal

Si necessiteu tenir més punts de recollida d’aquests residus i voleu distribuir-los pel vostre centre, teniu l’opció d’adquirir contenidors més petits. Aquests són de venda i, com que en aquest cas no es podria fer l’intercanvi en el moment de la recollida, caldria que el vostre personal en canviï les bosses i les emmagatzemi en el contenidor gran que nosaltres recanviaríem.
Com en el cas anterior, per diferenciar aquests residus d’altres com paper, plàstic o vidre, també podeu disposar d’aquest model de contenidor en la tapa d’altres colors: blau, verd, gris, groc.

Contacta’ns per a més informació

Si t’interessa el servei, podeu consultar-nos els vostres dubtes, sol·licitar més informació o bé un pressupost ajustat a les vostres necessitats trucant al 93 303 53 28 o bé escrivint a gestioderesidus@femarec.cat.

Des de Femarec treballem per ajudar-vos a fer que el procés de retorn a l’activitat laboral  sigui el més responsable i segur possible.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat