Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec amb la Gastronomia Sostenible

Femarec amb la Gastronomia Sostenible

Avui 18 de juny és el Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible, declarat per l’ONU. Segons l’Organització, la gastronomia sostenible és sinònim d’una cuina que té en compte l’origen dels ingredients, com es cultiven i com arriben als mercats i, finalment, als nostres plats.

La decisió de celebrar aquest dia reconeix la gastronomia com una expressió cultural de la diversitat natural i cultural del món. Davant l’actual crisi sanitària actual amb la pandèmia de COVID-19, la gastronomia sostenible, que celebra els ingredients i productes de temporada i contribueix a la preservació de la vida silvestre i les nostres tradicions culinàries, es fa més rellevant que mai.

L’Hortet, gestionat pel Prelaboral i el SISL

Les persones usuàries del Servei Prelaboral i del Servei d’Inserció Sociolaboral (SISL) han recollit enciam, cebes i pastanagues de L’Hortet de Femarec, que autogestionen tots dos serveis, per a preparar unes amanides al taller de cuina.

Serveis d’acompanyament a la inserció

Per aconseguir la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables, realitzem ininterrompudament un conjunt d’accions innovadores que incideixen directament en el seu procés d’integració i qualitat de vida. Treballem competències ocupacionals diverses a través d’itineraris personalitzats d’inserció i preparem les persones per a trobar i mantenir una feina.

Els nostres serveis d’acompanyament a la inserció són diversos: Prelaboral, SIOAS, MAIS, En clau de Dona, FEMCIM, SISL… Descobreix-los!

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat