Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies col·labora amb el projecte FEMCIM de Femarec

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies col·labora amb el projecte FEMCIM de Femarec

El Servei FEMCIM de Femarec és un programa que pretén cobrir les problemàtiques de persones joves tutelades i extutelades, especialment en l’àmbit laboral, tot i que una situació d’atur perllongada afecta a d’altres aspectes: econòmics, familiars, físics, socials, psicològics i d’habitatge. S’adreça a persones joves tutelades i ex tutelades, sense cap cost per a la persona participant.

El projecte té com a objectiu principal la millorar de l’ocupabilitat d’aquestes persones. Per aconseguir-ho, s’estableixen diversos objectius específics:

  • Facilitar a través d’accions formatives grupals i individuals el procés cap a l’autonomia.
  • Desenvolupar competències transversals i TIC per millorar la ocupabilitat.
  • Autoresponsabilitzar la persona en el seu procés de recerca de feina.
  • Intermediar en ofertes de feina.

En el marc d’aquest servei i amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, des de l’entitat hem atès un total de 9 joves que es trobaven en situació d’atur i amb voluntat d’accedir al mercat de treball.

Serveis d’acompanyament a la inserció

Per aconseguir la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables, realitzem ininterrompudament un conjunt d’accions innovadores que incideixen directament en el seu procés d’integració i qualitat de vida. Treballem competències ocupacionals diverses a través d’itineraris personalitzats d’inserció i preparem les persones per a trobar i mantenir una feina.

Els nostres serveis d’acompanyament a la inserció són diversos: Prelaboral, SIOAS, MAIS, En clau de Dona, FEMCIM, SISL… Descobreix-los!

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat