Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

L’Hortet de Femarec ja té collita!

L’Hortet de Femarec ja té collita!

Persones participants de diversos serveis d’acompanyament a la inserció de Femarec han recollit allò que van sembrar: espinacs, enciam, bròquil, calçots… Tot tipus de verdures han crescut a L’Hortet que Femarec va estrenar ara fa uns mesos. La primera collita ha estat molt fructífera!

L’Hortet i el Taller de Cuina

Les persones participants d’aquesta activitat són joves amb discapacitat i/o trastorn mental que, a través d’aquesta activitat, treballen habilitats cognitives i de treball en equip, sempre a través de la metodologia de l’Aprenentatge Significatiu, transversal en totes les accions de l’entitat.

Un cop feta tota la collita, les participants fan ús del Taller de Cuina de Femarec, dotat amb unes instal·lacions professionals. Allà, duen a terme tasques de cuina domèstica, com cuinar als fogons, l’ús d’electrodomèstics, la neteja i també la compra. Totes aquestes activitats fomenten l’autonomia de la persona així com uns hàbits saludables. Així, gràcies a aquesta activitat, les usuàries del servei treballen per aconseguir una vida independent.

Serveis d’acompanyament a la inserció

Per aconseguir la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables, realitzem ininterrompudament un conjunt d’accions innovadores que incideixen directament en el seu procés d’integració i qualitat de vida.

Treballem a través d’un tractament holístic i personalitzat que explora els coneixements, les aptituds, les actituds, l’entorn, les necessitats i les aspiracions de cada persona. Tracem de manera conjunta amb les persones participants el disseny de les actuacions més adients per a la seva inserció.

Els nostres serveis d’acompanyament a la inserció són diversos: Prelaboral, SIOAS, MAIS, Dona’t, FEMCIM, SISL… Descobreix-los!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat