Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec, present a la Fira de la DisCapacitat Intel·lectual de Dincat

Femarec, present a la Fira de la DisCapacitat Intel·lectual de Dincat

Durant aquesta setmana, des d’ahir dilluns 29 de novembre i fins divendres 3 de desembre, dia Internacional de la Discapacitat, Dincat organitza la Fira de la DisCapacitat Intel·lectual en la qual Femarec hi participa.

L’espai destinat a aquest esdeveniment és l’Espai Provença, situat al vestíbul de l’estació Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat, a l’encreuament amb l’estació de Diagonal del metro de Barcelona. Ho trobareu just abans de passar les barreres per baixar a l’andana.

Femarec va iniciar ahir la seva participació en aquesta fira i demà dimecres 1 de desembre també hi serà present, des de les 9 del matí i fins les 15 hores. La Fira, però, romandrà activa fins les 18h, amb d’altres entitats del sector que també formaran part d’aquesta jornada.

Serveis per a les empreses i les persones

Si hi passeu, treballadores de Femarec us atendran i us informaran de tota la nostra tasca social i mediambientalment útil, així com dels serveis que oferim tant a les persones com a les empreses.

El Centre Especial de Treball (CET) i el Departament de Formació (DPCH) de Femarec ofereixen una extensa gamma de serveis productius, industrials i de formació, especialment dissenyats per a les més de 800 empreses clients que serveix, oferint-los múltiples beneficis.

A més, des de Femarec oferim també serveis d’atenció a les persones i projectes d’inserció sociolaboral adreçats a col·lectius vulnerables.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat