Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Barcelona Serveis Municipals (BSM) visita Femarec

Barcelona Serveis Municipals (BSM) visita Femarec

Laura Vila -tècnica en desenvolupament de persones especialitzada en e-learning- iDavid Alcodori -HRBP- de Barcelona Serveis Municipals (BSM), han visitat Femarec aquesta setmana. Totes dues han pogut conèixer de prop el projecte així com la nostra tasca social i de cura del medi ambient, obrint noves portes a possibles futures col·laboracions en matèria d’inserció sociolaboral.

Durant el 2021, Femarec celebra 30 anys d’activitat, i és per això que enguany hem obert les nostres portes a un munt de personalitats rellevants en l’àmbit públic per tal que coneguin de ben a prop l’Espai Femarec i les seves instal·lacions de més de 15.000m2, dedicades a un projecte d’inserció sociolaboral i cura del medi ambient al barri del Bon Pastor.

Serveis a les empreses i el repte de l’accessibilitat cognitiva

Durant la visita, el i la tècnica de BSM van poder conèixer una perspectiva global de la tasca que Femarec realitza des de fa tres dècades a favor de les persones més vulnerables.

A través d’un recorregut d’aules, tallers, despatxos i espais diversos del nostre centre, es van apropar a tota la nostra activitat en matèria de formació i inserció sociolaboral, observant de ben a prop el nostre mètode de formació d’aprenentatge significatiu. A més, també van poder observar la tasca del Centre Especial de Treball, els diversos serveis productius que oferim a les empreses i el nostre repte de present i futur: l’accessibilitat cognitiva.

30 anys #iseguim!

Una mirada completa del Projecte Femarec, que va néixer l’any 1991 com una entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la inserció laboral i social de persones en situació de vulnerabilitat, perseguint dos objectius: la igualtat d’oportunitats per a les persones més desfavorides i la cura del medi ambient. 30 anys després, seguim treballant per un món millor amb la mateixa convicció i il·lusió que el primer dia amb un munt d’èxits assolits.

2 Comments

 1. Jorge Gutierrez
  11/12/2021 at 05:10

  Para inscribirme a joia mi telefono es
  602099322

  1. Mar Novel
   14/12/2021 at 09:50

   Bon dia Jorge,
   Si vols més informació, pots trucar al 93 415 94 17 o bé escriu-nos a dpch@femarec.cat. Moltes gràcies!!

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat