Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec estrena curs d’Enfortiment de l’ocupabilitat per a població diversa

Femarec estrena curs d’Enfortiment de l’ocupabilitat per a població diversa

El proper dilluns 1 de febrer, Femarec inicia un curs online sobre l’Enfortiment de l’Ocupabilitat per a població diversa. El curs, que s’impartirà a través de l’Espai Virtual, es dirigeix a persones transgènere de Medellín, capital de Colòmbia. L’objectiu de la formació és treballar tota la part emocional que afecta al col·lectiu durant el procés de recerca activa de feina, aportant noves eines, estratègies i recursos.

Aquesta acció formativa es realitza en col·laboració amb Comfenalco Antioquía, Alcaldía de Medellín i està cofinançada per la Asociación de Antiqueños Unidos en Cataluña por Colombia i l’Ajuntament de Barcelona.

Formació online de qualitat i al teu ritme

A través d’una metodologia innovadora i on es posen de relleu les competències TIC, especialment necessàries al mercat laboral, l’alumnat adquireix formació en diversos àmbits d’atenció a les persones i serveis productius.

Si t’agradaria potenciar les teves competències professionals i incrementar les teves habilitats i oportunitats laborals, a Femarec t’ho posem fàcil amb els cursos més complets. Posem a la teva disposició un servei docent de qualitat on el teu equip rebrà suport, acompanyament i dinamització tutorial en tot moment.

La formació online de Femarec s’adapta al teu ritme, on i quan tu vulguis! Vols saber-ne més? Informa’t trucant al 92 415 94 17 o bé escriu-nos a formacio@femarec.cat.

No deixis passar aquesta oportunitat!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat