Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

L’Equip Directiu del SOC visita Femarec

L’Equip Directiu del SOC visita Femarec

En el marc de la celebració dels 30 anys i en motiu de la inauguració del nou Espai Femarec, avui hem rebut la visita d’Ariadna Rectoret, Directora del Servei Públic d’Ocupació; Susanna Díaz, Subdirectora General de Polítiques Actives d’Ocupació i Miquel Carrión, Subdirector de l’Àrea d’Ocupació Juvenil i Qualificació Professional.

Un breu recorregut per l’Espai Femarec

Part de l’Equip Directiu del Servei d’Ocupació de Catalunya ha pogut recórrer els més de 15.000m2 dedicats a la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables. Durant gairebé dues hores, Amèlia Clara, directora general de Femarec, acompanyada d’Esther Sancho i Queralt Clara -integrants de l’equip directiu de l’entitat-, ha pogut mostrar diversos espais rellevants del nou local: aules i despatxos, tallers de formació, el Servei Prelaboral, la secció de Gestió de Residus i el seu funcionament, la feina feta a la secció de Reparacions i Muntatges i també a Manipulats, la Intervenció Social per a les persones treballadores del CET…

El recorregut ha permès oferir una petita pinzellada de tots els serveis que ofereix Femarec, tant a les empreses com a les persones. Especialment, s’ha fet èmfasi en tots els programes de formació que s’imparteixen des de Femarec i les noves possibilitats, idees i propostes de futur sobre les que cal seguir treballant.

Aprenentatge significatiu, una senya d’identitat

Durant la visita, que ha seguit totes les mesures de seguretat en matèria de salut i prevenció de la Covid-19, s’ha remarcat la importància de l’aprenentatge significatiu per Femarec, que va néixer amb aquesta voluntat l’any 1991. Avui, trenta anys més tard, el lema “aprendre fent” segueix tan viu com el primer dia a l’entitat. Una altra qüestió que s’ha posat de manifest ha estat la superació de la crisi de la pandèmia, la qual ens va obligar a crear un Espai Virtual -en qüestió de setmanes- per a garantir la continuïtat de tots els cursos de Femarec.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat