Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

DABA, distribuïdor exclusiu de Nespresso a Espanya, visita Femarec

DABA, distribuïdor exclusiu de Nespresso a Espanya, visita Femarec

Ahir dilluns 15 de febrer, DABA, distribuïdor exclusiu de Nespresso a Espanya i client de Femarec, va visitar les instal·lacions de l’entitat a Barcelona.

Javier Hernández, Director d’operacions; José García, Responsable tècnic nacional i Rocío Merino, Operational Excellence, van poder recórrer una part de l’Espai Femarec, situat al barri del Bon Pastor.

L’Espai Femarec de ben a prop

La visita va començar per la planta baixa de formació, amb una mostra de les aules i tallers que s’hi desenvolupen. Allí, van poder veure la botiga Nespresso, on participants de cursos de l’àmbit del comerç posen en pràctica els seus coneixements.

L’equip de DABA va poder conèixer també de ben a prop la Secció de Gestió de Residus, on es van valorar possibles nous projectes de futur plegats.

A continuació, van poder veure com les usuàries de la secció de Manipulats preparen els bouquets i les canastretes pels nostres clients, mostrant interès per incorporar-ho en matèria de RSC.

Recuperació i reutilització cafeteres

Finalment, l’última part del recorregut es va centrar en la secció de Muntatges de l’entitat, on van veure de primera mà tot el taller on duem a terme la recuperació i reparació de les cafeteres Nespresso que rebem. Des de DABA, van mostrar el seu interès per seguir ampliant el negoci amb Femarec, explorant noves opcions en matèria de recuperació d’aparells i reducció de residus.

El taller de Nespresso de Femarec, únic CET del món

Femarec és l’únic taller de Nespresso al món que és un Centre Especial de Treball.

Anualment, a través del nostre servei de recuperació i reparació de màquines i dispositius varis, recuperem i reparem més de 2.700 cafeteres, superant exhaustius controls de qualitat amb escreix.

Des del nostre naixement, ara fa 30 anys, hem apostat per la cura del medi ambient a través de la reducció, reutilització i el reciclatge dels residus. La nostra experiència i les nostes xifres ens avalen #iseguim, malgrat le dificultats, fent camí.

 

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat