Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Com podem ajudar la teva empresa des del CET de Femarec

Com podem ajudar la teva empresa des del CET de Femarec

Segur que has sentit parlar dels Centres Especials de Treball o CET, com el de Femarec, on oferim solucions eficaces i de qualitat de serveis per a la teva empresa i entitat, i per això, obtenir una sèrie de beneficis socials i econòmics, com:

1- Complir amb la Llei General de la Discapacitat, ajudant a les empreses a complir amb la Llei General de Discapacitat, complint amb una de les mesures alternatives recollides en la Llei General de Discapacitat (LGD), i per tant no estarà exposada a possibles multes per incompliment. Aquesta Llei estableix que com a mínim el 2% de la plantilla de les empreses amb més de 50 treballadors ha d’estar format per persones amb discapacitat igual o superior al 33%.

2 – Complir amb altres normes administratives i ambientals des de l’eliminació responsable dels residus, l’acompliment de la Llei de Protecció de Dades o la normativa sobre l’Accessibilitat Cognitiva inclosa en la Llei General sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, entre d’altres.

3 – Afavorir la integració laboral de les persones amb discapacitat i especials dificultats, impulsant la millora de l’accessibilitat laboral.

4 – Beneficis fiscals, contractant els serveis del nostre CET i realitzar convenis de col·laboració entre empreses considerades d’interès general té una despesa deduïble en l’Impost de Societats, sumant beneficis econòmics i fiscals a la contractació d’un Centre Especial de Treball.

5 – Millorar la imatge empresarial, reforçant la reputació empresarial i el seu propòsit de marca posant el focus en postures ètiques, socials i mediambientals i traspassant els interessos convencionals basats únicament en els beneficis econòmics.

El CET de #Femarec ofereix serveis com:

Tots ells es realitzen seguint controls de qualitat i de sostenibilitat mediambiental avalats per les certificacions ISO 14001 Medi Ambient, ISO 9001 Qualitat, UNE EN 15713 Destrucció Confidencial, i com no, amb la professionalitat i compromís de més de 30 anys d’experiència.

Et convidem a conèixer el nostre Centre Especial de Treball, viure de primera mà com s’organitza i treballa, i comprendre l’immens valor social que comporta col·laborar amb nosaltres.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat