Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Cesc Gelabert rep la Medalla d’Or al Mèrit Cultural

Cesc Gelabert rep la Medalla d’Or al Mèrit Cultural

L’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lliurat al ballarí i coreògraf Cesc Gelabert, ambaixador de Femarec, la Medalla d’Or al Mèrit Cultural, el màxim reconeixement de l’Ajuntament en l’àmbit de la cultura. Al mateix temps, la també coreògrafa i ballarina Anna Maleras ha rebut la mateixa distinció. En la mateixa cerimònia s’ha fet entrega, també, de la Medalla d’Or al Mèrit Científic a la Facultat de Nàutica de Barcelona, vinculada a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Gelabert ha rebut el guardó, tal com es va aprovar al plenari del mes de febrer de 2019, en reconeixement de la qualitat de les seves creacions i “per haver connectat Barcelona amb la modernitat en el món de la dansa”.

En l’acte de lliurament, Ada Colau ha assegurat que en moments com l’actual, “necessitem més que mai l’educació, la cultura, la ciència i les arts” com a generadors de “cohesió i transformació” per caminar cap a “ciutats menys desiguals i més inclusives”.

Cesc Gelabert, ambaixador de Femarec

Gelabert no només és una personalitat rellevant i coneguda de casa nostra sinó que mostra també el seu compromís social com a ambaixador de la Fundació Femarec des dels seus inicis, mostrant-se sempre actiu i implicat amb la tasca social de l’entitat.

Les persones ambaixadores de la fundació, personalitats destacades representants del món de la cultura i l’esport de casa nostra, exerceixen d’altaveu de la situació de marginació i oblit en què viuen moltes persones del nostre entorn de manera desinteressada.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat