Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Pot Teatre actuarà al Festival Embotona’t el pròxim 8 de juny

Pot Teatre actuarà al Festival Embotona’t el pròxim 8 de juny

La companyia Pot Teatre de Femarec portarà l’espectacle ‘Els Tres Porquets i el Llop Especulador’ al Festival Embotona’t. El pròxim dissabte 8 de juny, el Poble Espanyol de Barcelona es convertirà en l’epicentre de la cultura inclusiva amb la segona edició del festival organitzat per la  Fundació Aspasim, un esdeveniment que promet ser una experiència diversa i accessible, plena de música, cinema, teatre i dansa.

‘Els Tres Porquets i el Llop Especulador’ és una divertidíssima versió del conte dels Tres Porquets en format musical, una proposta dirigida per l’Albert Gràcia que, juntament amb la Laura García-Castrillón, van fer l’adaptació i la dramatúrgia.

L’espectacle redefineix els personatges d’aquest clàssic universal i els apropa a la nostra realitat. Ens parla de hipsters, ecologistes, especulació, bombolla immobiliària o gentrificació. En aquesta ocasió els tres porquets, farts de ser perseguits pel ferotge llop Wolfy decideixen marxar ben lluny i fer realitat el seu somni: viure tranquil·lament en unes cases fetes a mida.

Però l’aparició de la Teff, una aristòcrata i excèntrica guineu anglesa, ho capgirarà tot. Les cases dels tres porquets li agraden tant que se les vol quedar. El vell Wolfy, que en el passat havia estat un especulador que havia fet negocis ruïnosos comprant i venent cases, va veure en la guineu l’oportunitat de fer-se ric d’una vegada. Aconseguirà fer fora els tres porquets i fer-se ric? O potser el destí el sorprendrà i els seus malèvols projectes quedaran en no res?

Veniu a descobrir-ho al Festival Embotona’t! Podeu comprar les entrades en aquest enllaç. A banda de l’espectacle de Pot Teatre, el festival comptarà amb altres propostes com la de Reggae Per Xics, que encapçala el cartell del festival amb l’estrena del seu nou treball, Els Beta de SX3, el Mag Lari, Ambauka, La Tresca i la Verdesca o ColorsBand. Tampoc no faltaran contacontes com El Botó Màgic, Jordi Tonietti, Xirriquiteula, Noemi Font o Vivim del Cuentu.

L’organització del festival té especial cura d’eliminar les barreres que puguin separar les persones amb diferents discapacitats de gaudir de la cultura. A més, amb la compra d’entrades, els assistents estaran col·laborant en la millora de l’accessibilitat dels centres residencials de la Fundació Aspasim, en la gestió dels centres educatius on ofereixen programes de formació adaptats a les necessitats individuals de cada persona, així com en els projectes d’inclusió laboral que promou Aspasim.

Pot Teatre, més de 20 anys de trajectòria

La companyia Pot Teatre està formada íntegrament per a persones amb discapacitat amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació. És un projecte teatral que compta amb 20 anys de trajectòria i va començar a experimentar amb el teatre com a eina terapèutica, però amb el pas dels anys la companyia s’ha professionalitzat. Els actors amb discapacitat han aconseguit fer del teatre la seva professió, assolint la plena inclusió en el món laboral de les arts escèniques.

La companyia compta amb altres espectacles musicals com Els Músics de Bremen in Concert Aquí no paga ni Déu! / Tot esperant Godot, el musical / Entremesos o l’escarni de la Moral. Totes les produccions de la companyia es caracteritzen per tenir un rerefons social.

 

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat