Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Sònia Fuertes, Comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona, visita l’Espai Femarec

Sònia Fuertes, Comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona, visita l’Espai Femarec

Ahir, dijous 29 d’abril, vam rebre la visita de Sònia Fuertes, Comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona a Femarec. Aquesta visita s’emmarca la celebració dels 30 anys de l’entitat i se celebra també amb motiu de la inauguració del nou Espai Femarec, per tal de donar a conèixer les instal·lacions situades al barri del Bon Pastor a Barcelona.

Un recorregut per l’Espai Femarec

Com ja és tradició en les visites que rebem per part d’institucions, organismes, clients i proveïdors, entre d’altres, durant la visita la comissionada va poder recórrer una part dels més de 15.000m2 del centre. Amb el recorregut, va obtenir una panoràmica global de la tasca dedicada a la inserció sociolaboral que duem a terme des de Femarec.

A través d’un recorregut d’aules, tallers, despatxos i espais diversos, Sònia Fuertes va poder conèixer de ben a prop els diversos departaments i la feina que s’hi duu a terme: serveis generals, Dispositius d’inserció, Formació, Centre Especial de Treball i els serveis productius, així com el Servei de Salut Mental.

Femarec, 30 anys treballant per a les persones

Femarec va néixer l’any 1991 com una entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la inserció laboral i social de persones en situació de vulnerabilitat, perseguint dos objectius: la igualtat d’oportunitats per a les persones més desfavorides i la cura del medi ambient. 30 anys després, seguim treballant per un món millor amb la mateixa convicció i il·lusió que el primer dia amb un munt d’èxits assolits.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat