Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

El Servei de Gestió de Residus, qualitat i valor social

El Servei de Gestió de Residus, qualitat i valor social

Femarec és un centre de Gestió de Residus autoritzat amb el codi E-1818.19. A més, també estem autoritzats a transportar-los (codi T-882).

Aquest servei es realitza seguint escrupolosos controls de qualitat i de sostenibilitat mediambiental avalats per les certificacions de qualitat: ISO 14001 Medi Ambient i ISO 9001 Qualitat.

Transport i gestió de residus amb Femarec

Des de 1993, classifiquem i gestionem residus afavorint al màxim la sostenibilitat del medi ambient, bé sigui amb el seu reciclatge o, quan no és possible, amb la seva adequada eliminació. Actualment oferim aquest servei a quasi 700 clients amb les màximes garanties de qualitat i d’acord amb la normativa ambiental vigent.

Els residus que més gestionem a Femarec són, entre d’altres, Paper, Cartró, Ferralla, Fusta, Vidre, Plàstic o Tòner.

Oferim una àmplia gamma de papereres i contenidors per tal d’ajustar-nos a les necessitats d’emmagatzematge de cada client.

Femarec també és centre autoritzat per la gestió de residus perillosos com, per exemple, envasos contaminants, com ara pots de pintura i de neteja o medicaments caducats.

Consulta aquí tots els residus que estem autoritzats a transportar i a gestionar.

Actualment disposem d’un total de 12 vehicles de diverses capacitats de càrrega i 5.000m2 d’instal·lacions on gestionem una mitjans de 3.000 tones de residus de diferents tipus l’any.

Contractar els serveis del Centre Especial de Treball de Femarec, a més, suposa un seguit de beneficis laborals, fiscals, legals i socials per a la teva empresa.

camio

La gestió de residus i l’Agenda 2030

El Projecte social i mediambientalment útil de Femarec s’alinea amb aquests objectius i treballa dia a dia des dels seus inicis al servei de les persones i per la cura del medi ambient.

Concretament, l’Objectiu per al Desenvolupament Sostenible (ODS) 12 té com a meta la producció i el consum sostenible, amb un enfocament en accions globals i locals, com aconseguir l’ús eficient dels recursos naturals. Aquest objectiu també inclou la cura amb residus sòlids i la reducció d’emissions contaminants.

En relació amb els residus sòlids, la consecució d’aquest objectiu passa per aconseguir reduir la generació de residus mitjançant la prevenció, reducció, reciclatge i reutilització, tant en el consum com en la producció, entre d’altres. Aquesta és una de les metes previstes pel 2030.

La gestió de residus, en el context de l’ODS 12 sobre consum i producció responsable, significa garantir una vida sana i un planeta saludable en el futur. La bona gestió dels residus és rellevant i dona suport a la implementació de moltes altres fites, fins i tot, tots els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat