Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Regala qualitat i valor social a la teva empresa amb Femarec

Regala qualitat i valor social a la teva empresa amb Femarec

Els Lots de Nadal de Femarec de Femarec estan elaborats amb productes d’alta qualitat per persones amb discapacitat i especials dificultats que treballen al nostre Centre Especial de Treball.

Fes un pas més enllà dels habituals obsequis nadalencs i regala qualitat i valor social!

A més, al nostre catàleg trobaràs opcions per a tots els gustos i butxaques amb més de 30 models disponibles: lots amb productes d’origen social o sostenible, vegà, sense alcohol, amb pernil o ibèrics per als més salats, vermut, amb xocolates per als paladars més dolços i els tradicionals, de diversos tipus i mides. Un ampli ventall de possibilitats per satisfer el teu equip! A més, tots els nostres lots van acompanyats d’una targeta que acredita el valor social del producte.

lots

Enguany, destaquem La nostra a selecció amb lots que representen els principals valors de Femarec com són la solidaritat, la cohesió social i la cura del medi ambient, així com lots sostenibles amb productes d’origen ecològic i lots socials amb productes socials i solidaris.

Lots de Nadal de Femarec, qualitat i valor social

Si vols que aquest Nadal el teu equip gaudeixi d’unes festes immillorables, regala’ls lots de Nadal de Femarec. Pots trucar-nos al 93 303 65 00 o bé escriure’ns a comercial@femarec.cat.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat