Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

‘Reconstruïm en clau social’

‘Reconstruïm en clau social’

La Taula del Tercer Sector Social presenta la memòria dels projectes que ha desenvolupat durant el 2021 per contribuir a la recuperació social.

En ella es mostra l’impacte assolit en les principals línies de treball de la institució: la incidència per defensar els drets socials i reduir la pobresa, l’exclusió i les desigualtats i l’enfortiment de les entitats del tercer sector social.

La memòria de la Taula també reflecteix les accions que han portat a terme els grups de treball, m4Social i la Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT). Totes elles són iniciatives impulsades en el 2021 per tal d’afavorir la reconstrucció social i que refermen el compromís d’oferir un servei públic a les persones que estan en una situació de més vulnerabilitat. 

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya agrupa i representa més de 3.000 entitats socials. Femarec en forma com a cooperativa sense afany de lucre que treballa per la inclusió sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió social a través de programes d’inserció, formació, un Centre especial de treball i un Centre de dia, entre d’altres actuacions.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat