Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Quin és el millor regal de naixement? Els buquets per a nadons Wawaa

Quin és el millor regal de naixement? Els buquets per a nadons Wawaa

Donar l’enhorabona pel naixement d’un nadó sempre és una ocasió molt especial, i en volem participar regalant una joguina o accessori que sigui recordat pel nostre familiar o amistat propera. Sabem que l’elecció d’un regal amb motiu d’aquesta celebració s’ha de pensar amb antelació. Sobretot perquè la data de naixement és gairebé sempre una sorpresa, i com no, perquè l’alegria i la felicitat envaeixen tot el nostre entorn.

A més d’escollir i comprar un regal, volem sorprendre als futurs pares i mares amb un regal ben original, i això cada cop costa més. Buscar el regal perfecte no és fàcil, ni ràpid, ja que cal considerar els seus gustos, les necessitats que poden tenir o l’època de l’any en què naixerà el nen o la nena. Ens podem trobar amb els dubtes referents a les talles, els colors, els tipus de productes… i amb un munt d’incerteses més per acabar preguntant-nos si ja ho tindrà, si s’ha de tornar o si ho utilitzaran.

Però cercar un regal molt especial i creatiu és més senzill del que penseu, i ben a prop de vosaltres, els buquets i canastretes per a nadons Wawaa, canastretes amb productes de qualitat i molt útils presentats com un ram de flors, personalitzats amb una breu dedicatòria i amb la singularitat que tots els seus elements són productes per donar la benvinguda al nadó.

Un lot molt especial que conté roba i complements com una mussolina, pitets o bandanes, i amb elements molt necessaris per als primers mesos de l’infant com el seu primer peluix doudou amb qui tindrà molt d’afecte i crearà un vincle emocional molt especial al llarg del temps o el seu primer sonall per descobrir nous sons i textures. Un regal pràctic i molt útil per a la cura del nadó en aquesta primera època després del naixement. Tot fet amb teixits naturals i suaus al tacte i amb un disseny de les peces el més còmode possible.

Després de tot, estem convençuts que us encantaran totes les nostres propostes, plenes de complements imprescindibles durant els primers mesos, presentats amb molta cura i delicadesa i amb un gran valor social ja que promouen l’envelliment saludable de les persones que formen part del nostre Centre Especial de Treball.

Entra a la nostra botiga online Wawaa  i tria el teu! Nosaltres farem tota la resta.

Coneix tot el projecte de buquets i canastretes al nostre web.

 


 

Promou i finança: la Generalitat de Catalunya – Departament d’Empresa i Treball

Generalitat Dpt Empresa Treball EconomiaSocial

 

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat