Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Què és un Certificat de Professionalitat? Una formació per ajudar-te a trobar feina

Què és un Certificat de Professionalitat? Una formació per ajudar-te a trobar feina

Estàs a l’atur o vols millorar la teva situació professional? Els cursos amb Certificat de Professionalitat que oferim a Femarec et poden obrir noves oportunitats al món laboral, però què són exactament?

Són documents oficials que acrediten les competències professionals i garanteixen que la persona que els obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball. Estan adreçats a persones que estan a l’atur o treballadors que volen millorar la seva situació laboral.

Tots els certificats de professionalitat inclouen un mòdul de formació pràctica en centres de treball. La superació d’aquest mòdul de pràctiques és imprescindible per aconseguir el certificat de professionalitat.

Quins avantatges tenen els Certificats de Professionalitat?

  • Titulació oficial: Proporcionen una titulació oficial que t’ajudarà a trobar feina i dóna punts en cas de presentar-se en un procés públic.
  • Mobilitat geogràfica: Són vàlids en tot el territori espanyol i, per tant, t’ofereixen la possibilitat de treballar en altres punts del territori.
  • 100% subvencionats: Els cursos no tenen cap cost per als alumnes. Estan totalment subvencionats pel Consorci de la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya i SEPE (Servicio Público de Empleo Estatal).
  • Formacions breus: A diferència d’altres formacions els cursos tenen una durada d’entre 3 i 12 mesos i permeten una inserció laboral més ràpida.
  • Formació contínua: Els Certificats de Professionalitat permeten als treballadors actualitzar els seus coneixements i les seves habilitats per estar al dia de les tendències i els avenços dels diferents sectors laborals.
  • Convalidació amb estudis de formació professional: Permeten la convalidació parcial amb estudis de formació professional del sistema educatiu. Podeu consultar més informació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Quins són els requisits d’accés?

Els requisits per accedir a la formació dels certificats de professionalitat depenen del nivell de qualificació del certificat són diferents. En alguns no s’exigeixen requisits acadèmics ni professionals, en canvi, per cursar-ne d’altres és necessari el graduat en educació secundària, o el títol de batxillerat, entre altres. Consulta tots els nostres cursos amb Certificat de Professionalitat i quins són els requisits d’accés de cadascun.

 

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat