Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Pot Teatre estrena nou espectacle! 19 de juny al Teatre Apolo

Pot Teatre estrena nou espectacle! 19 de juny al Teatre Apolo

Pot Teatre torna aquesta temporada amb una nova producció dirigida per l’Albert Gràcia i amb música de Keco Pujol. A través d’un exquisit guió de Marc Angelet i Nadina Campàs creat especialment per aquest espectacle, Pot Teatre ens presenta en vers i en català l’adaptació d’alguns dels textos més populars de Cervantes on reconeixerem alguns dels conflictes socials de més rabiosa actualitat. Temes tan actuals com la llibertat, la corrupció i la igualtat cobren aquí nova vida amb una ironia que captiva des del primer moment. Una reinterpretació en format musical d’uns textos clàssics que més de quatre segles continuen tenint una vigència extraordinària.

Una comèdia plena d’humor i sàtira sobre la condició humana i la societat. Reserva ara la teva entrada gratuïta. T’esperem el pròxim dilluns, 19 de juny a les 20h al Teatre Apolo de Barcelona per gaudir del musical ‘Entremesos o l’escarni de la moral’.  No te la pots perdre!

Slider Teatre 2023e 1

Sinopsi

L’acció d’aquesta adaptació la duen a terme en Fonoller, en Rabellet i la Farfulla, els tres components d’una rònega companyia de teatre ambulant de l’època que, navegant per diferents personatges i situacions extretes de fragments dels Entremesos i el Quixot, ens parlaran d’honradesa, d’amor, de política… a partir de l’escena còmica i el vodevil.

Amb ells viatjarem per l’Espanya dels segles XVI i XVII (o de l’actual?), i hi trobarem un retrat excels i tragicòmic de la societat del moment.

 

LOGO POT

La companyia Pot Teatre

Pot Teatre és una companyia formada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever, que compta amb més de 20 anys de trajectòria. Va néixer com una eina terapèutica de Teatre Social i avui dia el projecte de Femarec ha aconseguit fer del teatre la professió amb la que es guanya la vida aquest col·lectiu, assolint una gran fita per a la seva plena inclusió al món cultural.

Altres espectacles de la companyia: Els Músics de Bremen in ConcertAquí no paga ni Déu! Tot esperant Godot, el musical / Els tres porquets i el llop especulador. Tots aquests espectacles s’han representat en nombroses poblacions de Catalunya i fora d’ella. Cal destacar que durant el 2018, Aquí no paga ni Déu el musical va fer temporada a la Seca – Espai Brossa, i durant el 2019 Els Músics de Bremen in concert, al Teare Condal i Tot esperant Godot el musical, al Tantarantana.

 

Gràcies a la col·laboració de:

Teatre

 

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat