Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Nous Bouquets Waawa

Nous Bouquets Waawa

L’enhorabona més original,
el regal més personal

L’Obrador de Femarec fa créixer l’oferta de Bouquets de regal per a felicitar els naixements.

Els Bouquets Waawa són uns exquisits obsequis plens de sorpreses, presentats com si fossin petits poms de flors però que en realitat amaguen un munt de productes acuradament seleccionats i meravellosament presentats.

W Bouquet L 3

Amb una clara visió mediambiental i de sostenibilitat, com totes les actuacions que promovem, els bouquets estan concebuts de manera que gairebé totes les peces que els composen siguin aprofitables i molt pràctiques, generant el mínim de residus possible.

Pitets, bodis, tovalloletes, mitjons, sonalls, llapis, culleretes i un llarg etcètera de productes de primera qualitat composen uns regals vistosos, presentats de la manera més original, que són de gran utilitat i acompanyen els primers dies de vida del nadó.

A més a més, els nous Bouquets Waawa inclouen productes exclusius dissenyats per Femarec que no trobareu enlloc més i es poden comprar des de casa de forma online, de manera que són accessibles a tothom. Visiteu la nostra ebotiga i escolliu el que més us agradi i en pocs dies us l’enviarem!


Uns obsequis carregats de valors

En el nostre obrador, la Marina, la Mari Carmen, l’Anabel i l’Imma, construeixen els bouquets manipulant les diverses peces amb una gran cura i habilitat i seguint escrupolosos controls de qualitat per tal de dona’ls-hi aquest acabat tan especial. I és que aquesta activitat productiva contribueix a la promoció d’un envelliment saludable així com a allargar la vida laboral de més de 140 persones amb discapacitat intel·lectual i/o Trastorn Mental Sever del nostre Centre Especial de Treball.

És per això que els Bouquets Waawa són triplement beneficiosos;

per a vosaltres i les persones que estimeu, per al medi ambient

i per a les persones que treballen i es construeixen un futur cada dia a Femarec  

logoWaawa

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat