Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Més Formació Professional per a l’Ocupació durant l’any 2022

Més Formació Professional per a l’Ocupació durant l’any 2022

Durant l’any 2022, des de Femarec vam dur a terme 303 accions de Formació Professional per a l’Ocupació (FPO) per un total de 4.454 alumnes amb l’objectiu de millorar la seva qualificació professional.

La formació professional està adreçada tant a persones ocupades com en situació d’atur i forma part del sistema integrat de formació professional que permet adquirir i acreditar competències professionals al llarg de la nostra vida laboral. La FPO, doncs, contribueix a millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores, prestant especial atenció als col·lectius amb majors dificultats d’inserció laboral, perfeccionant les competències tècniques i transversals de les persones treballadores, fet que repercuteix de manera positiva en la competitivitat i productivitat de les empreses.

A través d’una metodologia innovadora, des de Femarec, orientem i acompanyem a les persones en edat adulta per trobar feina i/o per requalificar-se i millorar les seves competències professionals a través de:

  • Accions formatives que permeten obtenir un Certificat de Professionalitat i van adreçades a persones treballadores i en situació d’atur.
  • Cursos de formació professional contínua, adreçada a persones ocupades que volen millorar les seves competències professionals.

Els cursos d’FPO tenen una durada variable, en funció de la complexitat i amplitud del temari impartit i els requisits d’accés també varia segons el tipus de formació. Presenten diferents modalitats amb cursos impartits en línia, híbrida o presencials. Alguns d’aquests cursos inclouen a més pràctiques en empreses per perfeccionar les habilitats adquirides.

Tota la formació professional per a l’ocupació que es programa i imparteix des de la nostra entitat es pot cursar de manera gratuïta, ja que en tots els casos es tracta d’una formació subvencionada.

Accedeix a les formacions disponibles en els pròxims mesos amb tota la informació sobre l’àmbit professional, la durada i modalitat i els requisits d’accés. A més, de facilitar el formulari de consulta per assessorar-te en tot allò que necessitis per millorar els teus coneixements i aptituds i impulsar el teu perfil professional.

 

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat