Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Chakir El Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies visita Femarec

Chakir El Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies visita Femarec

Chakir El Homrani, Conseller del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya va visitar l’Espai Femarec ahir 3 de desembre. En el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el conseller va encapçalar l’acte de lliurament de certificats de professionalitat a 8 persones usuàries del CET de Femarec.

Lliurament de Certificats de Professionalitat

L’acte, que va poder ser seguit en directe a través de FB live, va iniciar-se amb unes paraules d’Amèlia Clara, presidenta de Femarec i vicepresidenta de Dincat. Seguidament, El Homrani va lliurar els certificats a les persones participants del projecte, dedicat als àmbits de la neteja i la jardineria i desenvolupat conjuntament pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i entitats representatives de les persones amb discapacitat intel·lectual integrants de Dincat.

Les persones usuàries es van mostrar molt contentes de sí mateixes, tal com va expressar en Cristian, que va parlar en nom de totes per mostrar el seu agraïment. Finalment, com a tancament de l’acte, el conseller va dedicar unes paraules a totes les persones que s’esforcen dia a dia amb el seu treball i que han demostrat, amb l’adquisició de competències i l’obtenció del certificat de professionalitat, que són tan capaces com qualsevol.

Si no vas poder assistir a l’acte, pots veure’l més a baix.

Visita a l’Espai Femarec

Prèviament a l’acte de lliurament dels certificats de professionalitat, Chakir El Homrani, acompanyat per Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives; Esperanza Rodríguez, cap de Secció d’Iniciatives de Qualificació del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya; Glòria Clota, membre de l’equip de Direcció del SOC, i de Víctor Galmés, gerent de Dincat; va realitzar una visita pels més de 15.000m2 dedicats a la inserció sociolaboral que té Femarec al Bon Pastor.

Durant la visita, el conseller va poder veure una petita mostra del dia a dia de l’entitat, a través de diverses instal·lacions i activitats de formació i inserció, així com del Centre Especial de Treball.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat