Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Lots de Nadal de Femarec, un regal amb valor social

Lots de Nadal de Femarec, un regal amb valor social

A Femarec ja hem començat a preparar els nostres Lots de Nadal. Són cistelles gastronòmiques de qualitat per a empreses que aquest Nadal vulguin fer en pas més enllà i regalar productes amb un valor social.

Els lots estan fets per les persones treballadores del nostre Centre Especial de Treball (CET) amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental. Amb la seva compra es contribueix a donar una feina digna i de qualitat a aquests col·lectius en situació de vulnerabilitat.

En el nostre catàleg del 2023 hi trobareu més de 100 models diferents per a tots els gustos: lots solidaris, de proximitat, ecològics, vegans, d’embotits i formatges, de xocolates, sense alcohol o tradicionals.

També oferim la possibilitat de personalitzar els lots amb els productes que més us agradin.

Cada lot compta amb una targeta de felicitació nadalenca on també s’informa del valor social d’aquest obsequi. Amb aquest regal les empreses també tenen l’oportunitat de reforçar la seva imatge en Responsabilitat Social Corporativa.

Truca’ns al telèfon 93 415 94 17 o bé escriu-nos al relacionsexternes@femarec.cat i t’assessorarem per triar i elaborar el lot que més s’adapti a les teves necessitats.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat