Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

ELS GRANS DIES DE REBAIXES

ELS GRANS DIES DE REBAIXES

Dia 11 de Novembre

Image with a red background some letters that s

 

Què es celebra en aquest dia?

El dia 11 de novembre se celebra el Dia del Solter. Festa tradicional de la Xina. Se celebra cada 11 de novembre (11/11).

El dia 11 va ser escollit pel fet de tenir el número 1, que representa una sola persona.

Aquest dia ha estat convertint-se en una data important per als negocis en línia i fora de línia. L’11/11 és l’escalfament al ‘Black Friday’, a les portes de la campanya de Nadal, perquè els solters i tot aquell que així ho vulgui estalviïn les seves butxaques.

Moltes empreses en línia conegudes posaran en pràctica les rebaixes en aquest dia. Algunes d’elles són AliExpres o Wish.

Black Friday

48769469002 25b6b66cab b

Què és el Black Friday?

El Black Friday és el dia del qual s’inaugura la temporada de rebaixes en moltes tendes. Només està vigent el dia 24 de novembre les 24 hores. La seva traducció seria Divendres Negre.

Als Estats Units es coneix com a divendres negre el dia que inaugura la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes en moltes botigues detallistes i grans magatzems. És un dia després del Dia d’acció de gràcies, el qual se celebra el quart dijous del mes de novembre.

La seva història: 

Existeixen algunes hipòtesis sobre l’existència del Black Friday.

Una d’elles redacta que un divendres 24 de setembre de l’any 1869, dos agents de borsa van intentar acumular tot l’or del mercat a les seves mans. associant-se amb un famós polític de Nova York (Boss Tweed). Però van fracassar.

Més tard, tots tres van intentar subornar diversos personatges importants, inclosos alguns jutges. Però el pla va fallar, ja que el preu de l’or es va desplomar en qüestió de minuts i molts inversors es van arruïnar, de manera que la jornada passaria a ser coneguda com a Divendres Negre.

 

Quines crítiques rep el Black Friday?

Una de les crítiques d’aquest dia prové de la quantitat de residus que es generen durant el Black Friday, paquets o embalatges Així com la contaminació que es produeix pels cotxes en el transport dels mateixos.

 

Quina diferència hi ha entre el Cyber Monday i el Black Friday?

Durant el mes de novembre tenim el Black Friday el dia 24 de novembre, i el Cyber Monday el dia 27 de novembre.

L’única diferència és que les ofertes de Cyber Monday només estan destinades únicament a les rebaixes de productes en línia. En canvi, el Black Friday, les rebaixes apliquen tant en els productes de tendes físiques com a productes de tendes en línia.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat