Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

La Fundació Femarec fa 25 anys

La Fundació Femarec fa 25 anys

25 anys donant veu a la inclusió

Ahir, dia cinc de maig, vam tornar a viure una jornada molt especial celebrant l’acte de commemoració del 25è aniversari de la Fundació Femarec, constituïda l’any 1997 amb l’objectiu d’aportar a l’entitat el compromís i el suport d’empreses i personalitats rellevants del país. 

La Fundació ha estat, en tot aquest temps, una peça important per a la consolidació i el creixement del projecte Femarec ja que amb el seu suport i finançament ha permès el desenvolupament de nombrosos projectes d’inserció sociolaboral. Com a dada destacada, cal esmentar que, fruit d’aquests 25 anys de cooperació, la Fundació Femarec ha contribuït decisivament en la inserció al mercat laboral de més de 15.000 persones de col·lectius vulnerables. 

L’acte ha estat presidit per l’Honorable Sr. Jaume Giró, conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya i han estat convidades representants de les empreses del patronat de la Fundació i altres personalitats rellevants del món de l’empresa i de la societat civil.

La celebració ha consistit en una breu visita guiada a les instal·lacions de Femarec, seguit d’un acte d’homenatge a la figura d’en Pere Duran Farell, figura clau per a la creació de la nostra fundació. Pere Duran Farell va destacar tota la seva vida per ser un important enginyer i emprenedor amb una gran visió de futur i l’artífex, entre altres projectes innovadors, de la construcció del gasoducte que ens proveeix de gas d’Algèria. En paral·lel a aquesta important tasca però, cal destacar la seva tant o més destacada faceta d’humanista, amb una especial sensibilitat envers les persones més desafavorides de la nostra societat. És en aquest sentit que no va dubtar a implicar-se de ple en afermar els fonaments per al naixement de la nostra Fundació i afavorir-ne la seva constitució i creixement.

A la cloenda tots els assistents han agraït i recordat amb enyorança el llegat del Sr. Duran Farell i s’han mostrat contents i admirats de la tasca que duu a terme Femarec i la seva Fundació, que persegueix bàsicament dos objectius essencials, la inserció sociolaboral de les persones en risc d’exclusió i la cura del medi ambient. 

 

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat