Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

L’Ajuntament de Barcelona col·labora amb el Servei d’Inclusió Laboral al Mercat Ordinari (ILMO) de Femarec

L’Ajuntament de Barcelona col·labora amb el Servei d’Inclusió Laboral al Mercat Ordinari (ILMO) de Femarec

Un any més, Femarec ha donat continuïtat al Servei d’Inclusió Laboral al Mercat Ordinari (ILMO), tot i les dificultats derivades de la pandèmia de la Covid-19. Hem seguit atenent les persones més vulnerables, adaptant-nos a les necessitats del moment i implementant accions d’atenció virtual. En aquest context, Femarec ha rebut el suport de l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la Convocatòria Inclusió Laboral Mercat Ordinari de treball (ILMO).

 

L’ILMO de Femarec

 

El Servei d’Inclusió Laboral al Mercat Ordinari (ILMO) ofereix a les persones participants acompanyament en el procés d’inclusió laboral en el mercat ordinari a través de diverses accions, com ara la facilitat a l’hora de participar en ofertes de la borsa de treball de Femarec.

El procediment establert es caracteritza per guiar les persones de forma individualitzada i amb una alta qualitat, amb l’objectiu d’aconseguir la inclusió i inserció laboral, reduint les barreres d’accessibilitat en els processos d’inclusió laboral en el mercat ordinari.

 

Treballem per aproximar a les persones participants del servei ofertes de feina en empreses amb responsabilitat social. Així, l’equip de prospecció estableix sinergies amb el sector empresarial, promovent la contractació de persones amb discapacitat. Paral·lelament, les persones tècniques que acompanyen en el procés d’orientació laboral treballen de forma continuada per a realitzar l’encaix entre les ofertes i les persones participants en el servei  d’orientació i inserció laboral.

 

Volem agraïr a l’Ajuntament de Barcelona el seu suport i la seva col·laboració amb Femarec, fet que facilita la nostra tasca i suposa una gran ajuda per a la millora de la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten.

 

La tasca social de Femarec

 

Des de 1991, Femarec es dedica a facilitar la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social per diverses raons: atur, immigració, discapacitat, trastorn mental, dones, joves entre d’altres. L’entitat ha atès més de 45.700 persones d’aquests col·lectius en aquests 30 anys de trajectòria, inserint-ne més de 13.500 al mercat laboral. A més, Femarec ofereix serveis a les empreses a través del Centre Especial de Treball, que dóna feina estable a unes 150 persones amb discapacitat i especials dificultats.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat