Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Una història singular

Una història singular

La Marga i en Juan Carlos son dues de les 140 persones amb discapacitat i especials dificultats que treballen al Centre Especial de Treball (CET) de Femarec.

Durant les darreres setmanes, els i les seguidores del compte d’Instagram de Femarec han pogut veure la seva història singular, quin és el seu dia a dia, des que arriben fins que marxen cap a casa. A través d’un seguit de stories, hem mostrat com és la seva jornada laboral i com treballen a les seves seccions productives corresponents. En el cas de la Marga, a Gestió de Residus i a Pot Teatre i, en el cas d’en Juan Carlos, a Reparacions i Muntatges. A més, també hem vist com participen de diverses formacions i activitats que els doten de competències diverses i d’hàbits saludables, així com del seguiment per part de l’Equip d’Intervenció Social.

Ara fa 25 anys que treballen a Femarec i ja en fa 20 que es coneixen, quin munt d’experiències i anècdotes viscudes en tot aquest temps. Com diu en Juan Carlos, durant aquests anys, el que ells han fet ha estat omplir la pica, mica en mica!

30 anys #iseguim!

Femarec treballa per les persones amb més dificultats des dels seus inicis ara fa 30 anys. Dos anys més tard, al 1993, creem el CET, dedicat a la recollida selectiva de residus, molt abans que existís cap llei en aquesta matèria.

Poc després generem noves línies de producció relacionades amb la recuperació de diversos dispositius i maquinària, que suposen un augment de la dificultat de les tasques que fan les persones usuàries.

L’any 1996, a més, som les pioneres en la inserció de persones amb Trastorn Mental Sever en Centre Especial de Treball.

Vam néixer amb la voluntat de canviar el món #iseguim treballant per fer-ho possible!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat