Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

La gerència de l’Ajuntament de Barcelona visita Femarec

La gerència de l’Ajuntament de Barcelona visita Femarec

Sara Berbel, gerent de l’Ajuntament de Barcelona i Marta Otero, Directora de la Gerència Municipal, han visitat avui Femarec. Totes dues han pogut conèixer de prop el projecte i la nostra tasca social i de cura del medi ambient.

Durant el 2021, Femarec celebra 30 anys d’activitat, i és per això que enguany hem obert les nostres portes a un munt de personalitats rellevants en l’àmbit públic per tal que coneguin de ben a prop l’Espai Femarec i les seves instal·lacions de més de 15.000m2, dedicades a un projecte d’inserció sociolaboral i cura del medi ambient al barri del Bon Pastor.

La tasca social i mediambiental de Femarec

Durant la visita, la gerència de l’Ajuntament de Barcelona ha pogut conèixer de ben a prop una perspectiva global de la tasca que Femarec realitza des de fa tres dècades a favor de les persones més vulnerables.

A través d’un recorregut d’aules, tallers, despatxos i espais diversos del nostre centre, Berbel i Otero s’han apropat a la tasca que duem a terme: Dispositius d’inserció, Formació, Centre Especial de Treball i els serveis productius, així com el Servei de Salut Mental.

30 anys #iseguim!

Una mirada completa del Projecte  Femarec, que va néixer l’any 1991 com una entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la inserció laboral i social de persones en situació de vulnerabilitat, perseguint dos objectius: la igualtat d’oportunitats per a les persones més desfavorides i la cura del medi ambient. 30 anys després, seguim treballant per un món millor amb la mateixa convicció i il·lusió que el primer dia amb un munt d’èxits assolits.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat