Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Concentració a Barcelona en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Concentració a Barcelona en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El proper divendres 3 de desembre a les 12h, Femarec serà present a l’acte organitzat per Dincat en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Denunciem les llistes d’espera per a l’accés d’un habitatge digne

L’objectiu de l’acte és denunciar les llistes d’espera a les quals han de fer front les persones amb discapacitat intel·lectual a l’hora d’accedir a un habitatge digne amb els suports necessaris i als serveis d’atenció diürna, així com reivindicar el seu dret a tenir i dur a terme un projecte de vida independent.

La concentració serà a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, on hi acudiran Centres Especials de Treball d’arreu del territori català. L’acte constarà d’una batucada, seguit de la lectura de manifest i la convocatòria als mitjans de comunicació.

3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat va ser declarat el 1992 per l’Assemblea General de les Nacions Unides mitjançant la resolució 47/3. L’objectiu és promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitats a tots els àmbits de la societat i el desenvolupament, així com conscienciar sobre la seva situació en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat