Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec reafirma el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Femarec reafirma el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Des dels nostres inicis l’any 1991 el projecte social i mediambiental de Femarec treballa per a la inserció de persones en situació de vulnerabilitat i per la cura del medi ambient. Una missió que s’alinea amb l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, un pla d’acció que neix del compromís dels Estats membre de l’ONU i que té per objectiu posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i perspectives de totes les persones del món. Aquest programa aborda 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que persegueixen un total de 169 metes per assolir.

Precisament ahir, 25 de setembre es va celebrar el Dia Mundial d’Acció pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Des de Femarec contribuïm a la consecució d’alguns d’aquests 17 objectius:

1. Fi de la pobresa
Acompanyem a les persones en situació de vulnerabilitat, amb discapacitat intel·lectual o amb diagnòstics de trastorn mental perquè puguin assolir una vida digna: Habitatge digne, educació, treball i participació social.
 
3. Salut i benestar
Treballem perquè les persones tinguin una vida sana i promovem el benestar a totes les edats fomentant l’envelliment actiu.
 
4. Educació de qualitat
Garantim una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tots, especialment per a col·lectius en situació de vulnerabilitat.
 
5. Igualtat de gènere
Vetllem per la igualtat d’oportunitats en els col·lectius vulnerables. Oferim programes d’inserció per a dones que han patit violències masclistes.
 
8.Treball digne i creixement econòmic
Promovem el creixement econòmic inclusiu i sostenible, fomentant l’ocupació plena i productiva i el treball digne per a tothom. 
 
10. Reducció de les desigualtats
La nostra missió es fonamenta en la igualtat d’oportunitats, el respecte als drets de totes les persones i l’assoliment de la plena inclusió social, realçant les capacitats i el talent, per sobre de les dificultats.
 
11. Ciutats i comunitats sostenibles
Treballem conjuntament amb altres entitats i administracions públiques per una ciutat amb una urbanització més inclusiva i sostenible. A més, progressivament implementem vehicles elèctrics per contribuir al transport sostenible.
 
13. Acció pel clima
Adoptem mesures per combatre el canvi climàtic: l’activitat del CET es basa en la gestió de residus i la recollida selectiva, un centre de treball que és energèticament sostenible gràcies a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques.
 
17. Aliança pels objectius
El nostre projecte és la suma de moltes sinergies entre entitats, empreses i administracions públiques que treballen per la inclusió social i laboral de col·lectius vulnerables i la cura del medi ambient.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat