Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec t’ofereix un ampli ventall de formació!

Femarec t’ofereix un ampli ventall de formació!

Femarec treballa per la inserció laboral des de 1991. Oferim cursos de formació ocupacional i programes d’inserció laboral per facilitar la reincorporació al mercat laboral. Durant tres dècades hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trobar feina. A més, les nostres actuacions no suposen cap cost per les persones participants.

Des de l’any 1994, a Femarec oferim cursos de formació contínua per a professionals en actiu, empreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu. En especial, en sectors que ofereixen serveis per a l’atenció a les persones, així com el sector industrial i l’àmbit del comerç.

La formació afavoreix i incrementa la competitivitat i la productivitat de les empreses ja que potencia i millora les competències dels i les seves treballadores.

Descobreix la oferta formativa de Femarec

L’oferta de cursos de formació de Femarec és molt extensa i per a tots els públics. Oferim formació per a persones treballadores i també formació per a persones que es troben en situació d’atur i persones amb discapacitat, així com formació per a empreses, entitats i Administració pública. La nostra formació sempre és 100% subvencionada, gratuïta per qui la realitza.

Consulta tots els cursos que trobaràs a Femarec aquí:

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat