Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Quins són els avantatges de contractar serveis del Centre Especial de Treball de Femarec?

Quins són els avantatges de contractar serveis del Centre Especial de Treball de Femarec?

Contractar els serveis productius del nostre Centre Especial de Treball (CET) o fer donacions a la Fundació Femarec suposa un seguit de beneficis per a la teva empresa que permetran acomplir la Llei General de la Discapacitat.

A més, tots els serveis que ofereix Femarec es realitzen seguint escrupolosos controls de qualitat i de sostenibilitat mediambiental avalats per les certificacions de qualitat.

Beneficis laborals

L’objectiu essencial del Centre Especial de Treball és afavorir la integració laboral de les persones amb discapacitat i especials dificultats, per aquesta raó t’oferim tres vies per les quals, amb la teva col·laboració, podrem aconseguir-ho i t’ajudarem a complir amb les obligacions que marca per a l’empresa la Llei General del Discapacitat: contractació de serveis del Centre Especial de Treball, realització de donacions a la Fundació Femarec i contractació de persones amb discapacitat per a la teva empresa.

Beneficis fiscals

La realització de donacions a favor d’entitats sense finalitats lucratives dona dret a deducció a l’Impost de Societats, deducció a l’IRPF i altres deduccions a l’Impost de Societats.

Altres beneficis legals

A banda de afavorir l’acompliment de la Llei General de la Discapacitat, la contractació de serveis al CET de Femarec també garanteix l’acompliment de diverses normes administratives i mediambientals com la Llei de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD) i l’ISO 14001 Mediambiental.

Beneficis socials

A més, treballant activament per a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat i especials dificultats, contribueixes a fer possible un gran projecte social que comporta un gran nombre de beneficis per a la teva empresa i per a la societat en general.

Valor social amb el CET de Femarec

Al Centre Especial de Treball de Femarec, que va néixer el 1993, hi treballen al voltant de 140 persones amb discapacitat i especials dificultats, oferint un ampli ventall de serveis a la disposició de centenars d’empreses.

Si vols més detall sobre tots els beneficis que et poden aporta la contractació dels nostres serveis, pots accedir a la nostra plana web. Allí també resoldrem els teus dubtes amb les preguntes més freqüents.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat