Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec serà present a la Fira de l’Ensenyament de Badalona

Femarec serà present a la Fira de l’Ensenyament de Badalona

Els propers dies 24, 25 i 26 de març, Femarec participarà en la 10à edició de la Fira de l’ensenyament de Badalona que se celebrarà al Centre Cultural l’Escorxador, ben a prop del CC Màgic i que té la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

La Fira estarà repartida per diversos espais i comptarà amb una part presencial i una altra de virtual. Els dos primers dies, 24 i 25, hi tindran lloc diverses ponències al llarg del matí, dutes a terme per entitats i institucions i amb temàtiques ben diferents però sempre relacionades amb la formació i el món laboral.

El dissabte 26, en canvi, els actes previstos seran en format virtual i a través de la plataforma zoom. Les xerrades, aquest cop, estaran més aviat dirigides a les famílies i a la gestió emocional davant dels estudis.

Femarec i l’Ajuntament de Badalona realitzaran una ponència

En el marc d’aquest esdeveniment, l’Aina Flores, gestora de projectes d’inserció de Femarec, participarà el proper dijous 24, de 12:15 a 13:30h, amb la conferència “Em formo i treballo. Presentació de serveis i programes per a joves amb diversitat funcional”, que serà duta a terme conjuntament amb el SISL de l’Ajuntament de Badalona a l’espai CRAD.

Quin és el programa de la Fira?

Et compartim aquí el programa de la fira on podràs veure totes les activitats previstes, així com els seus horaris i espais presencials o enllaços, en cas que siguin virtuals. Per a les sessions virtuals, només caldrà que entris a l’enllaç de zoom que apareix publicat.

programa bdn 1

Com puc anar a la Fira de l’Ensenyament de Badalona?

Si estàs interessat o interessada, només caldrà que t’apropis al recinte del Centre Cultural l’Escorxador, situat al Carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n. Si voleu arribar-hi amb transport públic, podeu fer-ho amb metro (L10 La Salut i L2 Gorg) o amb autobús (B2, B4, B5, B23, B24 i B29).

Us hi esperem a tots i a totes!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat