Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

<strong>Usuàries de Femarec participen en un mural comunitari feminista a Sant Andreu</strong>

Usuàries de Femarec participen en un mural comunitari feminista a Sant Andreu

En la setmana del 8 de març, Femarec va participar en la campanya d’enguany de l’Ajuntament de Barcelona: Economia Feminista. Com a integrants de la Taula d’entitats de persones amb discapacitat del Districte de Sant Andreu, usuàries del Servei Prelaboral i del Centre Especial de Treball van omplir “Fanzins per entendre l’economia feminista”, elaborats amb molta cura per l’Associació Artenea amb la voluntat de lluitar contra la precarietat laboral que les dones pateixen amb més duresa.

Amb tots ells s’ha realitzat un mural gegant comunitari que es va presentar en un acte central del 8M al districte de Sant Andreu. Aquest va ser un acte reivindicatiu, un retrobament ple d’emocions, art i dones lluitadores i conscients.

L’Associació Artenea va presentar el mural comunitari elaborat amb l’aportació de 350 persones de diferents entitats de dones, persones amb discapacitat, una escola i un institut del districte.

Durant l’acte, també va tenir-hi lloc una presentació d’un audiovisual de creació col·lectiva a càrrec de Dona Cançó -una associació sense ànim de lucre que impulsa dones artistes amb l’objectiu d’incidir en la transformació social i en l’empoderament de la dona, a través d’espais de creació, esdeveniments, actuacions i tallers, promovent campanyes per a la igualtat i generant sinergies entre institucions- i la Laura Pérez Castaño  va llegir un manifest, acompanyada musicalment de Lidia Facerías i Helena Bantulà. Finalment, l’acte va cloure a càrrec de la batucada Tracututra.

IMG 20220310 WA0002 1

Femarec i el districte de Sant Andreu

Des de la nostra arribada al barri del Bon Pastor, hem apostat perquè Femarec participi de manera molt activa en les activitats que es realitzen al districte de Sant Andreu. A través de la Taula d’Entitats de Persones amb Discapacitat del Districte de Sant Andreu, a la qual assistim mensualment, hem participat en diverses activitats comunitàries com, per exemple, els Flashmobs del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, representació d’obres de Pot Teatre al Centre Cívic del Bon Pastor, entre moltes d’altres accions.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat