Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec estrena web!

Femarec estrena web!

Comencem el mes de setembre amb bones notícies. I és que avui, després de mesos de treball, hem fet púbica la nova pàgina web de Femarec!

Amb una imatge totalment renovada, totes les persones i empreses que atenem a Femarec podran accedir a una web molt més clara i estructurada, totalment usable i accessible per a la persona que hi navega, adaptant-se a tots els dispositius.

A més, presentem el nou Espai Virtual, on les persones participants dels nostres cursos virtuals rebran el suport de l’equip docent i les persones que atenem al Servei de Prelaboral i al CET podran accedir al seu propi espai.

Servei a les empreses i a les persones amb Femarec

A la nova web, Femarec ofereix tots els seus serveis productius, la contractació dels quals suposa un seguit de beneficis per a la teva empresa que permetran acomplir la Llei General de la Discapacitat, i serveis de formació per a Administracions públiques, empreses i entitats.

Oferim també formació ocupacional per a persones en situació d’atur i per a persones amb discapacitat, alhora que treballa diversos projectes socials d’inserció sociolaboral per a persones en situació de vulnerabilitat.

A més, el nostre Centre Especial de Treball és un espai de producció de tots aquells béns i serveis que oferim a les empreses i on hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual i/o Trastorn Mental Sever.

D’altra banda, el Servei de Suport i Rehabilitació en Salut Mental és un servei de rehabilitació comunitària que, des de l’any 2001, atén de manera especialitzada a persones adultes amb un diagnòstic de trastorn mental, amb fins rehabilitadors, inclusius i normalitzadors.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat